Contacteer ons
Move-Up kinesitherapie Aalst

Even kennismaken?

Bij deze stellen wij je graag voor aan ons topteam!

Momenteel bestaan we uit een team van 6 kinesitherapeuten die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen domein. Door deze verschillende specialisaties kunnen we jullie met de beste expertise helpen bij jullie gezondheidsprobleem en doel.

De huidige praktijk was reeds opgestart door Katrien Van Huyghem waarna in 2014 Bram de praktijk vervoegde. Bram behaalde in 2013 zijn Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie Sportkinesitherapie en specialiseerde zich daarna verder met een extra tweejarige opleiding in de manuele therapie. Bram is gepassioneerd door musculoskeletale klachten en revalidatie van het volledige lichaam. Hiervoor volgde Bram nog een bijkomende opleiding in de myofasciale therapie/dry needling. Bram is papa van 2 lieve dochters die al zijn vrije tijd met plezier opvullen. In 2017 ging Katrien op pensioen waarna Bram de praktijk van haar overnam.

Elout vervoegde de praktijk in 2018 waarna hij in 2021 medezaakvoerder werd. Elout is in 2017 aan de VUB afgestudeerd in de musculoskeletale kinesitherapie met als specialisatie sportkinesitherapie. Net als Bram schoolde Elout zich verder bij als myofasciaal therapeut. Daarnaast is Elout verder bezig met de opleiding tot osteopathie. Buiten de praktijk is Elout een fervent bokser en is hij kinesist van BC Asse, waar hij ook dienst doet als cutman voor de amateur- en profboksers zoals tweevoudig Belgisch kampioen, Steve Eloundou.

Linske is afgestudeerd in 2015 als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie in de neuromotorische revalidatie. Vanaf 2015 werkte ze in het OLV Ziekenhuis Aalst op de ambulante neurologische revalidatie waar ze neurologische patiënten begeleidde en groepslessen parkinsonrevalidatie gaf. In 2019 vervoegde ze het team waarna ze in 2020 fulltime aan de slag ging binnen de praktijk. Door haar specialisatie houdt Linske zich bijna uitsluitend bezig met neurologische revalidatie (cva, parkinson, MS, …). Linske is ook sinds 2021 de fiere mama van een prachtige dochter.

Een andere specialisatie binnen onze praktijk is de afstudeerrichting ‘inwendige aandoeningen’. Zowel Kim als Lotte behaalden hierin hun diploma in respectievelijk 2021 en 2022. Kim combineert het werken in de praktijk met een tewerkstelling in privepraktijk Eigenlo in Sint-Niklaas.

De jongste aanwinst in de praktijk is Lotte. Zij studeerde in 2021 af aan de VUB in de richting sportkinesitherapie, waarna zij een extra opleiding genoot in de inwendige aandoeningen. Haar passie in de sport is atletiek, waarbij ze het liefst de 800m en 1500m beoefent. Ze is ook geïnteresseerd in andere sportdisciplines en staat open om nieuwe sporten te leren kennen.

Last but not least: Anouck! Zij vervoegde de praktijk eerst als zwangerschapsvervanging voor Linske. Het werk beviel haar zo goed dat ze daarna gewoon is blijven plakken. Net zoals Lotte is zij afgestudeerd in 2 specialisaties. Ze studeerde in 2020 af aan de VUB als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie in de Neurologische kinesitherapie. Nadien volgde ze nog een extra specialisatie in de Pediatrie aan de UGent.