Contacteer ons
defaultblog1

Revalideren Aalst wordt Move-Up!

Na enkele jaren vonden we het hoog tijd om de naam van onze praktijk te verfrissen. Move-Up is het geworden!

Move-Up omschrijft de dynamische en actieve werking van de praktijk. ‘Move’, beweeg, is de hoofdpijler binnen onze werking. Wij zijn van mening dat binnen onze therapie beweging de belangrijkste component is naar het verbeteren van jouw gezondheidsprobleem.

Daarnaast kunnen we ‘move’ ook beschrijven als ‘een verandering of verplaatsing naar’. Bij elke persoon die onze praktijk binnenstapt, gaan we samen op zoek naar hun hulpvraag en hoe we dit samen kunnen bereiken. Bij iedereen is deze weg anders, waardoor een specifieke aanpak van cruciaal belang is.

De ‘Up’ in onze naam spreekt voor zichzelf: wij willen samen vooruitgang en verbetering om zo richting ons doel te gaan, namelijk de verbetering in jouw gezondheidstoestand.

Naast een nieuwe naam mag natuurlijk ook een nieuwe site niet ontbreken. Bij deze ben je reeds ons eerste nieuwsberichtje aan het lezen. Het doel van onze vernieuwde site is om jullie nog beter te kunnen informeren en adviseren. Zo kunnen we ook de afstand naar ons toe te verkleinen en kan jij nog gemakkelijker met ons contact opnemen.

Op onze site leggen wij graag onze pijlers uit en gaan we verder in op onze specialiteiten. En ken je ons team al? Vergeet ons zeker niet te volgen op Instagram of Facebook om zo onze nieuwtjes in de praktijk te kunnen delen en volgen!