Contacteer ons

Onze pijlers

Onze praktijk legt de focus op het verbeteren van jouw levenskwaliteit. De combinatie van verschillende specialisaties binnen de kinesitherapie zorgt voor de meest persoonlijke en doelgerichte zorg. Onze visie en werking steunen op 4 belangrijke pijlers:

  • De patiënt en zijn hulpvraag staan centraal. Van daaruit stippelen we een geïndividualiseerde aanpak uit.
  • Vanaf het eerste contact tot de laatste behandeling garanderen we individuele begeleiding, telkens door dezelfde therapeut.
  • Met regelmatige bijscholing en continue beroepsbekwaming streven we naar kwalitatieve en steeds effectievere behandelingen.
  • Gedrevenheid, passie, flexibiliteit, communicatie en bereikbaarheid zijn onze drijfveren in alles wat we doen.

Het team

Bram Van Laer

Bram behaalde in 2013 zijn Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie Sportkinesitherapie, en specialiseerde zich daarna verder met een extra tweejarige opleiding in de manuele therapie.

Bram is gepassioneerd door musculoskeletale klachten en revalidatie van het volledige lichaam. Hiervoor volgde Bram nog een bijkomende opleiding in de myofasciale therapie of dry needling. Sinds 2014 is hij werkzaam in de huidige, volledig uitgeruste praktijk.

Je kan bij Bram terecht voor:

Elout Witterzeel

Elout behaalde zijn Master in de kinesitherapie met optie sportkinesitherapie in 2017 aan de VUB. Kort nadien ging hij aan de slag in onze praktijk. Sindsdien heeft hij zich bijgeschoold in de myofasciale therapie en dry needling aan Trigger vzw.

Sinds 2018 is hij kiné van BC Asse, waar hij ook als Cutman klaar staat om de amateur en profboksers te begeleiden tijdens wedstrijden. Hierdoor heeft hij een speciale interesse in contactsporten gekregen.

Ook is hij bezig aan een modulaire Master Osteopathie aan het IAO.

Je kan bij Elout terecht voor:

Lotte Vonck

Lotte studeerde in 2021 af aan de VUB als sportkinesitherapeut. Ze schoolde zich bij in de richting inwendige kinesitherapie. Daarnaast heeft ze zich nog verder gespecialiseerd in respiratoire aandoeningen (COPD, mucovisidose, respiratoire infecties bij kindjes,…) en oncologische revalidatie (lymfedrainage, reconditionering tijdens/na kankerbehandeling,…).

Naast het werk vind je haar vooral terug op de atletiekpiste of al lopend in het park.
Het belangrijkste voor haar? Samen met de patiënt zijn doelstellingen vooropstellen en er op een geïndividualiseerde manier aan werken.

Je kan bij Lotte terecht voor:

Kim Van Driessche

Kim studeerde in 2021 af aan de universiteit Gent als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met een specialisatie inwendige aandoeningen. Nadien vulde ze haar opleiding aan met bijscholingen over mucoviscidose en lymfedrainage. Ze combineert werken in deze praktijk met een tewerkstelling in privépraktijk Eigenlo in Sint-Niklaas.

Je kan bij Kim terecht voor:

Anouck Leo

Anouck studeerde in 2020 af aan de Vrije Universiteit Brussel als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met specialisatie in de Neurologische kinesitherapie. Nadien volgde ze nog een extra specialisatie in de Pediatrie aan de Ugent. Tijdens dit extra jaar ging zij aan de slag als zelfstandige en werkte ze halftijds in een praktijk in Roosdaal. Sinds september 2021 vervoegt zij het team van onze groepspraktijk.

Anouck volgt regelmatig bijscholingen, voornamelijk in het domein van neurologie en pediatrie, om zo haar kennis up-to-date te houden en een goede en gevarieerde therapie te kunnen aanbieden.

In haar vrije tijd beoefent ze karate, een sport die ze al sinds 5-jarige leeftijd vol enthousiasme uitvoert. Ze gaf ook jarenlang les aan de jeugd en behaalde in 2022 haar 2e Dan.

Je kan bij Anouck terecht voor:

Annelore De Geyndt

Annelore studeerde in 2020 af aan de KU Leuven als master in de ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie’ met als specialisatie neurologische revalidatie (CVA, NAH, Parkinson, MS…). Met al enkele bijscholingen is ze zich ook aan het verdiepen in de pre- en postnatale zorg.
Ze werkt sinds 2020 voltijds in het OLV Aalst voornamelijk op de ambulante neurologische revalidatie en wekelijks pre- en postnatale groepslessen.
Dit blijft ze halftijds verder zetten in combinatie met onze praktijk.

Je kan bij Annelore terecht voor:

Bram Buydens

Ontmoet Bram, een ervaren kinesitherapeut met specialisaties in manuele therapie en osteopathie in opleiding.
Hij staat klaar om je te helpen bij het herstellen van je lichaamsbalans en het verminderen van pijnklachten. Of je nu last hebt van chronische pijn, blessures of andere musculoskeletale problemen, Bram begeleidt je met op maat gemaakte behandelplannen en effectieve therapieën.
Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonder en pijnvrij leven.

Je kan bij Bram terecht voor:

Van het prille begin tot nu…

In september 1984 werd de praktijk opgericht door Katrien Van Huychem waar ze 33 jaar met passie kinesitherapie heeft beoefend. Sinds 2014 is Bram in de praktijk gestart, waar hij in 2017 de fakkel overnam. Vanaf 2021 deelt hij deze fakkel met Elout om de toekomst van deze bloeiende praktijk verder in goede banen te leiden.

Van éénvrouwspraktijk naar groepspraktijk

De praktijk groeide doorheen de jaren van een éénvrouwspraktijk naar een bloeiende groepspraktijk. De visie was van in het begin duidelijk: de vele specialisaties binnen de kinesitherapie onder één dak brengen om zoveel mogelijk mensen de beste kwaliteit van zorg te bieden.

Hoe kunnen we jou helpen?

De groepspraktijk groeide uit tot een multidisciplinaire praktijk met specialisaties in onder andere sportrevalidatie, pediatrische kinesitherapie, neurologische kinesitherapie, inwendige kinesitherapie en manuele therapie. Lees een woordje uitleg over alle diensten die we bieden. Heb je een vraag, dan kun je ons contacteren.

Wil je meteen langskomen?